Очакват ви огромни спойлери, очевидно. Затова внимавайте. Детайлите за сезон 7 на

...
Очакват ви огромни спойлери, очевидно. Затова внимавайте. Детайлите за сезон 7 на
Коментари Харесай

Сюжетът на целия сезон 7 на „Игра на тронове“ изтече в интернет

Очакват ви големи спойлери, явно. Затова внимавайте. Детайлите за сезон 7 на " Игра на тронове "  се появиха в началото в Reddit и по-специално – във Free Folk. В предишното този акаунт се оказа изключително меродавен във връзка с разпространяването на клюки за сезон 6, тъй че можем да приемем, че информацията е малко или много вярна. Но естествено - в никакъв случай не можем да бъдем 100 % сигурни, написа " Обекти ".

Free Folk бе заличен за негативно време. Но, за положително или неприятно, детайлностите за сезон 7 се разпространиха мълниеносно.
Натали Емануел, актрисата, която играе Мисандей, разгласява в туитър следния коментар: „ Наистина съм разочарована от обстоятелството, че има хора, които са подготвени да скапват целия седми сезон за всички… “
Дали засяга множеството изтекли фотоси от снимачната площадка през последните дни или съответния сюжет, разрушен по епизоди, можем единствено да гадаем.
АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКВО ЩЕ съдебна експертиза СЛУЧИ В СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН, СЛЕДВАЩИТЕ РЕДОВЕ НЕ СА ЗА Върховен административен съд!

Епизод 1
Белите бродници потеглят на юг към Вала.
Бран пресича Вала и се среща с Ед.
Епизод 2
Джон получава новина от Дани по гарван. Тя привиква всички лордове на Вестерос. Джон и Давос вземат решение да отидат, защото се нуждаят от драконовото стъкло на Драконов камък.
Джон оставя Санса да ръководи Зимен било. Тя остава там до края на сезона.
Епизод 3
Джон и Давос идват в Драконов камък. Тирион ги посреща на плажа и дотраките взимат кораба им.
Тирион ги води при Дани, като по пътя се срещат с Мисандей и Сив червей. В „ тронната зала “ е цялостно с дотраки.
Дани се среща с Джон. Кара го да й се преклони, само че той отхвърля. Двамата разискват Белите бродници, само че тя не му има вяра. Тирион упорства, че Джон не е вманиачен.
Давос се пробва да спомене съживяването на Джон, само че Джон го пренебрегва.
Дани стартира да изпитва почитание към Джон още в първия момент, в който го вижда. Джон – Дани: не чак толкоз.
Бран идва в Зимен било. Мийра се връща вкъщи.
Епизод 4
Аря идва в Зимен било.
Епизод 5
Сам напуща Староград и потегля към Зимен било с Гили и бебето.
Джора се събира още веднъж с Дани в Драконов камък.
Джон получава вест по гарван, съгласно която Бран и Аря са в Зимен Хребет.
Джайм, Брон, Тирион и Давос се виждат по време на загадка среща.Тирион се пробва да ги убеди да се причислят към Дани, Джайм пренебрегва молбата му. Не е ясно дали това се случва преди или откакто Дани устройва засада на армията на Ланистър.
Джендри е в Кралски чертог и прави оръжия. Давос го открива.
Епизод 6
Джон и компания, които явно се срещат с Джендри и Братството без флагове по-рано, потеглят към Източен пазач с лодка. Целта им е да пленят възроден от Белите бродници мъртвец, с цел да дават доказателства на останалите лордове на Вестерос (включително и на Дани) за опасността, която е надвиснала над света.
Кралят на нощта ги атакува (заедно със съживена бяла мечка). Мечката убива Торос.
Групата на Джон е обградена на дребен остров край замръзнало езеро. Едва не умират, когато Дани идва със своите дракони и ги избавя. Джон остава на острова.
Джон едвам не умира, само че Студени ръце / Бенджен му се притичва на помощ, качва го на своя кон и го отпраща. Джон вижда по какъв начин зомбитата опустошават Студени ръце.
Визерион умира, Кралят на нощта го съживява.
Джон споделя на Дани, че ще се откаже от купата си крал на Севера, в случай че тя му помогне в борбата с Белите бродници.
Епизод 7
Санса осъжда Кутрето на гибел, Аря извършва присъдата.
Церсей се буди в легло, пропито с кръв. Смята се, че е изгубила дете (от Джайм).
Сам и Бран научават какъв е произходът на Джон. Таргериън на име Егон.
Джон и Дани вършат секс за първи път на лодка, насочила се на север.
Валът падна в последния епизод. Кралят на нощта го нападна със съживения Визерион, който в този момент бълва наследник огън.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР